Skip links

100

Vina Fedora odražajo naš terrior, odnos do okolja, našo strast do ustvarjanja, spoštovanje značilnosti vsakega letnika. Ne ustrašimo se drugačnosti, saj nas le ta dela žive in zanimive. Če bi bila vsa vina enaka, kaj pa bi ostalo nam, raziskovalcem?

Hiša avtohtonih vin

Vinski klub Fedora

Pravila Vinskega kluba Fedora

 1. Ustanovitelj Vinskega kluba Fedora je Fedora d.o.o.
 2. Članstvo v klubu je brezplačno.
 3. Član kluba postane posameznik, ki odda izpolnjeno prijavnico. Prijavnica je dostopna na spletni strani fedorawines.com.
 4. Člani se zavežejo, da bodo 2x v letu kupili po najmanj 6 steklenic, najmanj 1 zabojček po 6 steklenic spomladi in najmanj enega jeseni. Ponudbo za nakup po klubski ceni bodo člani dobili po elektronski pošti. Članom za ta nakup priznamo 25% popust na maloprodajno ceno posameznega vina, objavljeno na naši spletni strani. Ta popust za člane velja samo 2x letno (spomladi in jeseni) ob nakupu najmanj 6 steklenic in v terminu, ki ga določi vinska klet Fedora.
 5. Poštnina za članski nakup je brezplačna.
 6. Članstvo traja do preklica. Vsak član kluba lahko kadarkoli iz kluba izstopi. Za iztop se šteje po klasični ali elektronski pošti poslana odstopna izjava.
 7. Član kluba je ves čas trajanja članstva upravičen do klubskih ugodnosti v skladu s pravili kluba.
 8. Vse ugodnosti članov kluba:
 • 25% popust 2x na leto v spomladanskem in jesenskem terminu (obvestilo o terminu prejme član kluba po elektronski pošti) ob nakupu najmanj 6 steklenic.
 • Vsakemu članu pripada 1x na leto v naši kleti brezplačna degustacija za 2 osebi. Prijave za degustacijo pošljite po elektronski pošti: fedorawines@gmail.com in sporočili vam bomo možne termine.
 • Člani vinskega kluba Fedora bodo prvi dobili vabila na degustacije, predstavitve, literarno-vinske, vinsko-kulinarične in podobne dogodke v naši organizaciji ali soorganizaciji.
 • Člani kluba bodo vsako leto ekskluzivno vabljeni na klubsko trgatev.

Z izpolnjeno prijavnico posameznik soglaša, da se njegovi osebni podatki, pridobljeni s prijavo, uporabljajo za namene dodelitve članskih ugodnosti in neposrednega trženja podjetja Fedora d.o.o. Fedora se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke zbirala, obdelovala in hranila skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (GDPR) ter da osebnih podatkov brez dovoljenja posameznikov ne bo posredovala tretji osebi.

Pravila kluba veljajo od dneva objave na spletnem naslovu fedorawines.com. Spreminjajo se lahko brez predhodne najave, o spremembah pa bodo člani obveščeni po elektronski pošti.
Morebitne spore rešujemo sporazumno.

Ta pravila začnejo veljati z dnem 1. 9. 2018

Pristopna izjava

[contact-form-7 404 "Not Found"]